DOCTOR-TIANSHI

APARAT OZON,TERAPIE PENTRU SANATATE


Home | LISTA PRODUSE BIOLOGIC-ACTIVE TIANSHI,APARATE,COMENZI | APARAT OZON,TERAPIE PENTRU SANATATE | BIOCALCIU TIANSHI | SANATATE CU PRODUSE BIOACTIVE NATURISTE CHINEZESTI TIANSHI | APARAT PENTRU NORMALIZAREA TENSIUNII ARTERIALE, JIA JUN | SCHEME TRATAMENT TIANSHI | BRIU-CENTURA TERAPEUTICA,DE SLABIT | PRODUSE DEZINTOXICARE ORGANISM UMAN | VENTUZE TERAPEUTICE TIANSHI | VIDEO TIANSHI-TIENS | PUNCTE MERIDIANE ENERGETICE | VIDEO TIANSHI | CONTACT,RELATII

APARAT PRODUS OZON TIANSHI (TIENS )
aparatozontiens.jpg
SANATATE CU OZONO-TERAPIE

OZON PT INTRETINEREA VIETII.
OZON,MAI MUILTA SANATATE,LONGEVITATE
OZON-MASAJ VENTUZE,.....OZON IN ONCOLOGIE

REFACERE IMUNITATE
images.jpg
REFACERE CELULARA,PROTECTIE

APARATUL DE OZON TIANSHI  
 
GENERALITATI,INFO,ACTIUNE :
 
1. Efectele nocive ale hranei poluate
- Intoxicatii acute sau cronice;
- Cancer si mutatii cromozomiale;
- Mutatii genetice, transmisibile viitoarelor generatii;
- Infectii si multe boli.

2. Agentul natural anti-bacterian
Legumele, fructele, orezul, carnea si pestele pe care le consumăm zilnic sunt contaminate cu pesticide, îngrăsăminte chimice, hormoni si alte substante dăunătoare. Desi nedetectabile în organism pe termen scurt, aceste substante ne afectează sănătatea pe termen lung. Dezvoltarea bacteriilor pe veselă, tacâmuri, pahare, jucării, lenjeria intimă, toate acestea vă pot afecta sănătatea. Iata cum ne putem proteja împotriva acestor situatii neplacute.

Conceput prin sinteza unor cunostinte teoretice de microbiologie, electronică si inginerie, Igienizatorul pentru Legume si Fructe aplică cu succes proprietătile unice, benefice, ale Ozonului (O3) pentru un mod de viată mai sănătos, fiind un foarte puternic agent oxidant natural. Datorită utilizării ozonului, acest aparat poate descompune pesticidele din legume si fructe, poate reduce în mod eficace mirosurile neplăcute din aerulul de slabă calitate si poate reduce proliferarea bacteriilor, virusii si alte micro-organisme în mediul în care trăim (acasă sau la birou). Este un instrument de primă importantă pentru îmbunătătirea calitătii vietii, în familie sau la serviciu. Apa, alimentele si ustensilele tratate cu ozon devin complet lipsite de substante dăunătoare. Ozonul dizolvat în apă este chiar mai eficace. Capacită?ile anti-bacteriene ale ozonului sunt superioare multor altor agenti de sterilizare.

3. Protectia pentru un mod de viată sănătos
Datorită conceptiei unice, ultra-moderne si capacitătii de ecranare a interferentelor electromagnetice, pentru Legume si Fructe, TIENS asigură o excelentă stabilitate în functionare si un volum de ozon mărit. Controlează eficace dezvoltarea bacteriilor, pentru a oferi un aer purificat, acasă sau la birou. De asemenea, igienizatorul are capacitatea de a îndepărta pesticidele de pe legume si fructe si distruge hormonii din carne sau peste, de a creste perioada de prospetime a alimentelor si de a purifica apa, toate acestea pentru a ne oferi un mod de viată mai sănătos. Este un aparat versatil, de nelipsit din casele sau birourile zilelor noastre.

4. Functiile unice ale igienizatorului
- Înlătură pesticidele din legume si fructe distruge hormonii din carne si peste, ucide bacteriile, extinde durata de prospetime;
- Creste gradul de puritate al apei;
- Sterilizează vesela, paharele, prosoapele si îmbrăcămintea;
- Îndepărtează mirosul neplăcut din frigider si păstrează prospetimea alimentelor;
- Îndepărtează form-aldehidele, fumul de tigară si mirosul neplăcut din spatii închise si încăperi.

5. Utilizări si actiuni ale igienizatorlui

  - Îndepărtarea pesticidelor de pe legume si fructe si distrugerea hormonilor din carne sau peste
  Mod de folosire: Conectati ozonatorul la priză si asezati legumele, fructele, etc. (cantitatea nu trebuie să depăsească 5 kg) în apă. Asezati sonda ozonatorului pe fundul vasului folosit. Porniti aparatul si lăsa?i-l să functioneze 3-10 minute. Pentru carne sau peste (cantitatea nu trebuie să depăsească 5 kg), asezati sonda pe fundul vasului folosit si lăsa?i ozonatorul să functioneze pentru 10-20 minute.

  - Distrugerea bacteriilor si cresterea perioadei de prospetime a alimentelor
  Mod de folosire: Asezati fructele si legumele într-o pungă de plastic si pompati ozon în aceasta până la umflarea completă, apoi sigilati punga. Alimentele îsi vor dubla perioada de prospetime.
  Notă: Asigurati-vă că punga este ermetic închisă, deci fără pierderi de aer.

  - Sterilizarea veselei, tacâmurilor, recipientelor pentru păstrarea laptelui,
  prosoapelor si îmbrăcămintei
  Mod de folosire: Plasati obiectele în interiorul unui recipient plin cu apă si ozonati pentru 10-20 minute. Obiectele vor fi sterilizate si vor arăta ca noi. Pentru îmbrăcăminte, ajustati perioade de ozonare în functie de cantitate, de obicei 20 de minute fiind suficiente. Hainele ozonate vor fi mai curate si mai catifelate. Periutele de dinti si alte ustensile pot fi de asemenea sterilizate pentru a asigura o bună igienă.

  - Fortificarea organismului
  Spălati-vă fata si membrele cu apă ozonată sau îmbăiati-vă, pentru a vă proteja pielea împotriva bacteriilor, virusilor si ciupercilor. De asemenea, apa ozonată ajută la îmbunătătirea circulatiei periferice, a metabolismului, pentru o mai bună stare de sănătate.

  - Purificarea aerului
  Mod de folosire: Închideti usile si ferestrele încăperii. Porniti ozonatorul si lăsati-l să functioneze pentru 30 de minute, apoi opriti-l. Deschideti usile si ferestrele încăperii pentru 15 minute. Ozonul poate îndepărta mirosurile nocive ale lacurilor, vopselelor si ale altor materiale de constructie. De asemenea, poate îndepărta substantele chimice toxice, si gaze naturale precum monoxidul de carbon si fumul provenite din arderi incomplete.
  Notă: Nu stati în cameră pe perioada ozonării aerului.

  - Alte functii
  a. Înlătură mirosurile neplăcute din frigider.
  b. Sterilizează acvariile si creste cantitatea de oxigen din apă.
  c. Un mod de viată sănătos va începe odată cu mine.

6. Avantaje tehnologice ale igenizatorului
1. Detine 3 patente pentru: design exterior, design structural si conceptia circuitului de protectie
2. Testat si certificat de numeroase institutii de specialitate conform normelor europene (CE).

TERAPIA CU OZON

Terapia cu ozon are o gama extreme de larga de actiune, produce actiune puternica bactericida, viricida, fungicida, imunomodulatoare, antihipoxica, de detoxifiere, este bine tolerate de pacienti sin u cauzeaza niciun effect secundar. Folosirea ozonului medical ajuta la reducerea timpului de tratament, a letalitatii si a gradului de disabilitate.

Datorita potentialului puternic oxido- reducator al ozonului, efectul patogenic al terapiei cu ozon se dezvolta prin mecanismul sau dublu de actiune:

Actiune locala datorita activitatii de dezinfectie fata de bacterii, virusuri si fungi Actiune sistemica metabolica care duce la reactivarea si refacerea homeostaziei oxigenului in organism
Domenii de aplicatie. Indicatii. Contraindicatii.

Chirurgie

Abcese, infectiile ranilor, conditii septice, peritonita, leziunile de decubit, rani care se vindeca greu, ulcere trofice, ostomielita cronica, tromboflebita, tulburari arteriale ocluzive ale membrelor inferioare, piciorul diabetic, bolile distructiv- purulente ale plamanului si pleurei, artrita purulenta, artroza deformanta, interferentele cardio- chirugucale, tratamentul pre si postoperator

Medicina interna

Gastrita si gastroduodenita cronica, colita cronica, ulcerul peptic, hepatita cronica, ciroza hepatica, bronsita cronica, astmul bronsic, bolile reumatice, artrita si artroza, boala ischemica cardiaca, bolile alergice, diabetul zaharat

Urologie

Pielonefrita cronica, insuficienta renala acuta si cronica (nefrismul), cistita, nbolile transmisibile sexual, uretrita, prostatita

Neurologie

Atacul apoplectic ischemic, insuficienta cerebrovasculara, bolile sistemului nervos periferic, migrena, scleroza diseminata, neuropatiile compressive ischemice, osteocondroza spinala

 

Ostretica si Ginecologie

Bolile genitale inflamatorii la femei, vaginoza bacteriana, distrofia vulvara, gestoza, insuficienta feto- placentara, anemia de sarcina, avortul spontan si amenintarea de avort, prevenirea infectiei fetale intrauterine, complicatiile sarcinii associate cu obezitatea, infertilitatea.

Dermatologie

Furunculoza, piodermie, herpes, micoza, sclerodermia, psoriazisul, neurodermatita, eczema, dermatoza buloasa, acnea, alergodermia, agiita, lichenul plan, pemfigus etc.

Cosmetologie

Rash acneiform, celulita, lipodistrofia locala, alopecia, defectele vasculare, cicatricile cheloide si hipertrofice, schimbarile legate de varsta

Stomatologie

Leziunile facute de carii, dinti hipersensibili, sindromul dintilor fragili, leziunile peri- apicale, bolile gingivale si periodontale, alveolita postextractie, procedurile chirurgicale, peri- implant, leziunile tesuturilor moi, etc.

Oftalmologie

Blefarita, sindrom dureros, eversia pleoapei, glaucom, ischemia globului ocular, cataracta, keratita, conjunctivita, pemfigus, eroziunea corneei, ulcerele retinei, orjeletul, etc.

Contraindicatii

Infarctul miocardic acut, sangerari, hipertiroidism, tendinta la crampe, trombocitopenie, alergie la ozon, recadere la pancreatita cronica.

Metode de administrare

1. Aplicatiile locale
 • irigatiile gazoase ozon/ oxigen prin camere cadru in conditii de conditii de presiune scazute/ ridicate;
 • tratament de curatare prin comprese cu solutii ozonate;
 • irigatii gazoase cu amestec de ozon/ oigen a zonelor mici de piele afectata sub “cupa de suctiune” in conditii de presiune scazuta;
 • injectii subcutanate de amestec gazos ozon/ oxigen (basici subcutanate);
 • insuflatii vaginale la flux continuu de amestecuri gazoase ozon/ oxigen;
 • instilatii vaginale continuie cu dispersie de apa ozonata;
 • injectii intra- auriculare de amestec gazos ozon/ oxigen;
 • aplicarea externa de lichide ozonizate si de antiseptice;
 • irigatie intrapleurala si intraperitoneala cu antiseptice ozonizate
 • aplicatii externe de unguente si uleiuri ozonizate
 • bai de ozon
 • bai locale de ozon cu barbotare prin camere cadru;
 • dus cu ozon;
 • sauna cu aburi de ozon
 • irigatii gazoase ozon/ oxigen
 • irigatii cu apa ozonizata in dispersie fina
 • masaj cu vacuum vibrator cu uleiuri ozonizate
2. Aplicatiile sistemice
 • autohemoterapia majora cu ozon (clasic);
 • autohemoterapia majora dupa Prof. Sergey P. Peretyagin, MD;
 • autohemoterapia minora cu ozon;
 • transfuzia de sange sau plasma cu continut de ozon;
 • perfuziile intravenoase picatura cu picatura de ser fiziologic ozonat ;
 • tratamentul extracorporal (flux continuu) cu ozon cu sange autolog in volume mari
 • terapia prin acupunctura cu amestecuri gazoase ozon/ oxigen;
 • infuzia intraportala cu ozon;
 • infuzia intraosoasa de solutii ozonate;
 • administrarea orala de lichide si uleiuri;
 • insuflatii rectale de amestecuri gazoase ozon/ oxigen
 • aplicarea inhalatorie de ozon
 • aplicarea inhalatorie de disperise fina de apa ozonata.
3. Profilaxia infectiilor spitalicesti- curatarea camerelor de spital cu amestecuri gazoase ozon/ oxigen

Mecanismele actiunii terapeutice ale Ozonului

1. Actiune bactericida
2. Actiune viricida
3. Actiune fungicida
4. Actiune reparatorie sistemica asupra homeostaziei
 • Imbunatatirea proprietatilor sanguine de transport al oxigenului
 • Activarea sistemelor pro- si antioxidante
 • Imbunatatirea proprietatilor de micro- si macro- flux ale sangelui
 • Activarea homeostaziei
 • Stimularea hematopoiezei
 • Activarea metabolismului carbohidratilor, proteinelor, lipidelor (efectelor bioenergetice, biosintetice)
 • Activarea formarii de substante biologic active
 • Actiunea imunomodulatoare a ozonului ( imunostimulare la doze mici, imunosupresie la doze mari)
 • Efect analgezic
 • Actiunea de detoxifiere a ozonului2.214 LEI

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

http://alfa7000.tripod.com/id8.html

COMENZI-INTREBARI-INFORMATII-
ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,.USER..MESSENGER...
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS
.
....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITE-TI,COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind a-ti terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT.
 Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.
.
 

  

  $ = 4,0  lei             2017    

..
ACUM  SI CU PLATA RAMBURS.......
.....COMANDA MINIMA   450 lei
 pentru
..TRANSPORT GRATUIT ... 
 
 
             SCHEME TRATAMENT PRODUSE TIANSHI